20.07.2019 г., 8:18 ч.  

Лъжа 

  Поезия » Любовна
531 0 0

Излъга ме мръсно,
как да ти простя?
За извинения е късно,
И сърцето ми опустя.

Как всичко ти забрави?
Как да ти говоря, веч не знам?
По-добре че ме остави.
По-добре е да съм сам.

Видях в очите ти измама.
Долна, и тегава лъжа.
Не ще бъдем вече двама.
Не ще вече ти тежа.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??