5.04.2024 г., 8:22 ч.

Лъжа 

  Поезия
53 1 4


Приятелите питат:

Как си?
и отговарям им:

"Добре!"
А в мене струните се късат...
тъй бавничко, една подир една!
Приятелите питат ...

"Как си?"
А ...Аз ...фалшиво се усмихвам
и "Добре съм!"...отронва моята уста...
Кога ли ще му дойде време,
да спра и тях и себе си да лъжа,
и как да обясня,
че това: "Добре съм!"

обрича ме на самота!...

 

Valentina Mitova©
07/21/2018

© Valentina Mitova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??