2.05.2006 г., 18:41 ч.

Лъжа 

  Поезия
683 0 3
Как да спра да обичам?
И с ключ да заключа сърцето си?
Един път избери -
този, който към мене те води.
Аз те чакам -
по-жадна за обич от всякога.
Далеч си.
И пътят във друга посока те води.
Нощ.
Всяка утрин е пълна с надежда. Пак те чакам
и сърцето ми плаче за тебе.
Кървава капка отронва се в мрака.
Само аз ще узная за нея.
Чакай.
Искай само за миг да сме двама -
пръсти в тъмното сплели.
Целуни ме със устни
по-топли от слънцето
и влей огнена жар във кръвта ми.
Излъжи ме, че пак ме обичаш.

© Ангелина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??