Порочно, дяволско нещо е лъжата,
с нея змията Адам и Ева измами,
колко често тук среща се клеветата,
колко болка е създала, колко драми!
Докога ще живеем в заблуда,
трябва истината от нас да се знае,
че лъжецът по-лош е и от Юда,
просто нищо не може да го оправдае!
© Георги Всички права запазени