28.09.2006 г., 0:28 ч.

Лъжата 

  Поезия
588 0 3

Как искам и аз да излъжа,
поне веднъж истината да преинача,
и никой да не ме заподозре,
да не ме разкрият никога.
И никой да не го боли,
а някои да се зарадва дори,
защо все аз съм излъганата,
невъзможно е да се живее в лъжи!
Лъжата не е добър съветник,
а понякога дори е много лош.
На нея трудно може да се съди,
и лесно хората се пристрастяват към нея,уви...
Тя не е благословия,а орисия,
проклятие най-тежко,
предателка от всички страни,
която всеки иска да убие.




© Малина Ванкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??