19.06.2008 г., 13:21 ч.

Лъжи 

  Поезия » Любовна
533 0 0

Лъжи


В море от лъжи
дави се душата ми
и моли се за лъч светлина
да я спаси с малко истина.

В море от лъжи
потопи сърцето ми
и удавена любовта
лежи в самота.

В море от лъжи
давиш се и ти.
Загива последната истина,
а с нея и аз ще загина...

В море от лъжи
уби любовта ми...
уби и мен самата,
защото с истината
си отиде и споменът за любовта.

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??