Jun 19, 2008, 1:21 PM

Лъжи 

  Poetry » Love
593 0 0

Лъжи


В море от лъжи
дави се душата ми
и моли се за лъч светлина
да я спаси с малко истина.

В море от лъжи
потопи сърцето ми
и удавена любовта
лежи в самота.

В море от лъжи
давиш се и ти.
Загива последната истина,
а с нея и аз ще загина...

В море от лъжи
уби любовта ми...
уби и мен самата,
защото с истината
си отиде и споменът за любовта.

© Николета Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??