22.08.2018 г., 21:00 ч.

Лъжи 

  Поезия » Авторска песен
775 1 0

Първи Куплет:

Омръзна ми от тази твоя

фалшива реалност.

Май за теб лъжите са голяма

актуалност.

Знам, аз съм поредната глупачка.

Позволих ти да ме тъпчеш, да бъда

твоя играчка.

Но знай, че от играчка става

плачка.

 

Припев:

Лъжи, лъжи, лъжи.

Не искам да съм кукла

на конци.

Лъжи, лъжи, лъжи.

Държиш на нас ли?

Просто не липи.

Ненужни обяснения не 

искам да слушам, сега просто 

изпезни.

Лъжи, лъжи, луци (×2)

Изчезни, изчезни, изчезни (×2)

 

Втори Куплет:

Всичко вече е ясно, явно не може

да бъдем на една честота.

За теб е важно едно, за мен е

важна честността.

Знаеш, думите се забиват

като меч.

Всъщност не знам защо се боря

с теб, ти няма да ме разбереш.

Защо винаги трябва да показваш

две лица!?

Съжалявам, но желая да бъда

част от художествена измислица.

 

Припев:

Лъжи, лъжи, лъжи.

Не искам да съм кукла

на конци.

Лъжи, лъжи, лъжи.

Държиш на нас ли?

Просто не личи.

Ненужни обяснения

няма да слушам, сега просто

изчезни.

Лъжи, лъжи, лъжи. (×2)

Изчезни, изчезни, изчезни. (×2)

 

 

 

© Елина Спасова Всички права запазени

Тази песен я написах с целта да покажа,че в днешно време има хора,които смятат,че трябва да се възползват от наивността на хората за тяхна изгода.Аз бях от тези наивни хора.Признавам си,че се доверих на човек,на когото не трябваше.С тази песен също така искам да изразя и своите чувства.Защото по този начин се чувствам свободна и различна.Искрено се надявам да харесате това, което съм написала!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??