31.07.2007 г., 22:30 ч.

Лъжи ме 

  Поезия
533 0 1
Моля те, съдба - излъжи ме,
кажи ми, че ще го срещна.
Но не спирай, лъжи ме,
нека живея отново.
Не искам да ми обещаваш,
а да лъжеш. Аз зная, че няма
никога да стане. Но дай ми
щастие лъжовно, от него
болка не ще стане.
Да, аз чувствам, че живея.
Да, сърцето пак тупти.
Да... този път лъжата победи.
И всеки ден лъжи ме, ако можеш.
Дарявай ми лъжлив живот и
някой ден, когато съм готова,
ще победя аз твоите лъжи,
в реалния живот ще се завърна,
но там вече няма да боли.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дарявай ми лъжлив живот и
    някой ден, когато съм готова,
    ще победя аз твоите лъжи...МНОГО КРАСИВО И ИСТИНСКО.ХАРЕСВА МИ.
Предложения
: ??:??