13.02.2008 г., 15:50 ч.

Лъжливите очи... 

  Поезия
681 0 1

Простих аз всичките ти грешки,

простих ти всичко, но Уви !

Аз мислех - все пак ти човек си

и трябва да ти се прости.

Но ти остави мен заради друга,

с която ми изневери.

А аз останах да тъгувам с изгубените си мечти.

След време ти пак се върна, мило,

оставил бе и нея Ти.

Отново чакаш само обич,

която да ти бъде дадена от мен.

Но после друга ще потърсиш,

ти не можеш да си с една.

Очите ти мили аз помня

и знам - Лъжливи бяха те.

Само като ме погледнеше,

ти прощавах като на дете.

Но знам, че промяна в тебе няма,

сега те познавам добре.

Прощавах всички грешки и измени,

но вече He...

вече не съм дете...

© Мел Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??