21.07.2016 г., 11:29 ч.  

Льо Бофф 

  Поезия » Хумористична
402 1 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Льо Бофф 
Р.Чакърова 

 

Ма шер, то зер...да идем, шер, 
ей туканка - таме, до Ница. 
В онуй селце - Теул сюр Мер -
шампан да сръбнем с френска пица! 


И после, той - ла ви - е наш! 
На льо брега ще се печеме 
кат' същи европейци баш, 
без да ни пука за льо време!...


И ти ще цвъркаш, мон ами, 
запържена във плажно масло, 
а щом настъпи бон нюи, 
какво ще става, то е ясно... 


Ах, кьось кьо се? ... Ах, льо мерак... 
Уи!...Тавана жа упре - готов! 
О,ти,  льо фем, с невиждан крак!... 
Ще те побъркам от льо бофф!!! 

 

Лондон 2016 '

 

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??