6.10.2017 г., 0:41 ч.  

Лъст 

  Поезия » Любовна, Еротична, Оди и поеми
1959 3 8

Покрито е тялото ти с плат и харизма, 
с дрехи ненужни и сенки на страст, 
пленена от разума и магнетизма, 
твой е умът ми, имаш цялата власт. 

 

Очите ти топли и някак добри, 
говорят за мир и вълнуваща лъст, 
баланс завладяващ във тебе цари –
хармония нежна, без злоба и мъст. 

 

Тишината събличаш бавно, красиво, 
думите твои докосват без страх, 
с желание сладко като вино пенливо, 
словата ти пия със поглед аз плах. 

 

Интелект покоряващ, омаен и благ, 
леко танцуващ с фантазиите мои, 
желая тъй силно да чуя те пак, 
да вкуся живота по устните твои... 

© Elizabeth Draxler Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??