7.02.2023 г., 15:10 ч.  

Любеници бели, леле 

  Поезия » Авторска песен
210 0 2
 

Любеници бели, леле, как е разлюляла,
как е разлюляла, леле, като цяла хала...
Колко са огромни, леле, две млекоцентрали,
колко са огромни, леле, колко са и бяли...
Скачат и подскачат, леле, те при всяка стъпка,
скачаме и ние, леле, с тях, че си е тръпка...
Сутиен не мой ги фане, леле, леле, леле,
тъй са непокорни,леле, кат прасенца бели...

Подлудиха нас, мъжете, леле, нас, мъжете -
Да са ни в ръцете, леле, да са ни в ръцете...
Фсички ги мечтаем, леле, тези дини бяли,
тези дини бели, леле, не в бустан растяли...

Любеници бели, леле, как е разлюляла,
как е разлюляла, леле, като цяла хала...
/и тн/

18.02.2021.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има ли пердета,
    плачат тъжните момчета 🤣😋🤣
  • Лелеее, с гръм и трясък влезе,
    че много сме унили,
    в дупка сме се крили.
    Но най ни е добре
    зад тъмното перде.
    И нема кой да види,
    малеее, тия бели тикви.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??