11.04.2019 г., 0:53 ч.

Любима 

  Поезия » Любовна
597 3 0

И повече сияеш ти от слънце,
красотата ти е несравнима.
И само със една усмивка,
караш ме да те обичам, ах любима.

 

Действаш ми неустоимо,
покрай теб си губя всички думи.
Без теб да съм, това е немислимо,
надмина всички други!

 

И ме караш да летя високо,
винаги със мислите за теб!
В сърцето ти ще вляза надълбоко,
и ще стопля всичко в теб!

 

Обичам те, толкова жестоко,
безкрайност виждам в твоите очи!
Кафяви са отвън, красиви много,
отвътре всичко в тях гори!

 

Огънят във мен запали,
успя да ме изпепелиш.
Браво казвам ти, че пари,
че всички други ги изтри!

 

И дано не е за кратко,
близостта към теб се появи.
Не искам нищо с теб да е за малко,
искам само теб, любима, разбери!           М.Е

© Мария Енева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??