19.01.2009 г., 23:05 ч.

Любима болка 

  Поезия » Философска
561 0 11

Може...

да изпълня дните 

пишейки...

До края на живота  

рози

ще разцъфват,

може да съзреш в тях

себе си -

невероятна сила, свила се...

Аз и аромат 

от венчелистчета...

Аз и зиме

с наметало снежно...

Лежерно

затаявам дъх в своя ъгъл

на ума си

или пък в болката...

любима...

 

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??