13.02.2021 г., 8:25 ч.

Любима моя, ти се върна 

  Поезия » Любовна
642 1 10

Мечтата ми се сбъдна, ето -

отвори живите очи...

Сияе пак сега лицето,

гласът ти вече не мълчи.

Позна ли ме? Това съм аз -

човекът, който ти говори

в съня ти всеки миг и час,

и който ден и нощ се бори

с кошмарите на тишината

покрили, мила, в теб душата.

 

Говорих ти като на цвете -

да цъфнеш нежно и красиво.

Разказвах ти за световете

изгряващи с любов щастливо.

Целувах те десетки пъти

със вярата да се събудиш

и с плам да затупти гръдта ти,

и в мене силно да се влюбиш.

Любима моя, ти се върна!

Ела при мен, да те прегърна!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??