22.11.2004 г., 15:51 ч.

Любов 

  Поезия
1273 0 0
Копринената кожа ме омайва
със силният си сладък аромат.
Гръдтта ти сладко ме възбужда,
във мен бушува огън нов.

От устните ти чувства ще изпивам,
ще плавмам и изгасвам всяка нощ.
Очите ще ми вдъхват сили,
"Любов"-ще викам с пълна мощ.

Като богиня приказна те виждам
в съня и денем кат мираж.
Последните си сили в дар ти давам
за още малко искреност,любов!


© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??