8.02.2009 г., 9:44 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
694 0 3

ЛЮБОВ

ilkar и  neleta

Не зная докъде ще имам сили
по този път, любима, да вървим!
Истинска любов ли сме открили,
или копнеж нетраен и раним?

А знаеш ли къде звездите
нощуват в слънчевия ден?
А чуваш ли глас от сълзите,
лекуващ болката у мен?

Дали ще можеме да издържим
душите си докрай да раздадем?
Аз зная, слънце, ние ще решим
мечтите си в едно да съберем!

Слънце и Луна в небето нежно.
В омайващ миг от нощ и ден.
Огън и лед в море безбрежно -
любов и страст във нежен плен.

 

 

 

лилава багра в синьо небе

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??