Защо любовта е тъжна,
защо вечно има сълзи?
Нима това, че те обичам,
е грях за вечни дни?
Защо любовта боли,
когато всъщност те обичам
и с тебе искам да съм,
да те прегръщам и целувам?
Защо любовта наранява
едно влюбено сърце,
което силно обича
и само за тебе копнее?
Защо изобщо има любов,
когато всичко свършва зле,
а сърцето разделено е на две
и душата плаче с глас...
© Пепи Всички права запазени
Дано скоро намериш отговорите!!!"Защо любовта е тъжна... Защо любовта боли....Защо любовта наранява...Защо изобщо има любов..."
Поздрав!