27.01.2008 г., 18:25 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
865 0 13
 

Ти ме взе на кораба

на своята съдба

от брега

на мойта самота.

Стигнахме пристанището

на една мечта.

И там ни посрещна

Любовта...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??