27.12.2007 г., 15:31 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
611 0 0

ЛЮБОВ

 

Любов си ти, защо те срещнах късно,
когато съм излишна в твоя ден?
Защо допуснах те в света си безгранично,
когато знаех аз, че няма да си с мен?

 

След тебе в омагьосан кръг въртя се,
до мен е друг, но тебе искам още.
Минават дни, изминаха дори години,
но всичко тук ми шепне твойто име.

 

На любов научи ме, и от любов боли ме,
не знаеш колко често идваш във съня ми.
Не знаеш още как безумно те желая,
макар да зная, че сега си с нея.

 

12. ХI. 2005 г.

 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??