2.08.2008 г., 9:59 ч.

Любов! 

  Поезия » Любовна
630 0 7

Приятелко, за него не тъжи,
там - при него обич не търси!
На мъничката ти, подарена
близост не се радвай -

за кратко бе тя, сега не страдай!

Любов, макар и не сега, все някога ще намериш
истинска, може би не взаимна,
но все пак достатъчно силна -
сърцето и душата ти да му отдадеш,
без дори и сега да мислиш, че ще му ги дадеш!

Обичта - тя, когато идва
никога и нищо не пита -
право в душата вътре връхлита
и ничии желания и воли не зачита!


***

Бе не знам как стана, ама...

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??