28.06.2007 г., 17:03 ч.

Любов 

  Поезия
731 0 4

Любов... любов!
Безкрайна радост от лъжи,
лъжи на хора мрачни, сиви,
изпалнени с ненавист, криеща се в тях.
Лице на клоун ще носиш ти дори,
да можеш любовта си ти да изразиш.
Любов!
Какво е тя?
Нещо маничко и силно...
силно, то, дори човек да победи.
Любов безкрайна и щастлива,
любов, изпалнена с лажи!
На този свят няма любов, има само секс и мили думи...

© Георги Дуков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??