Jun 28, 2007, 5:03 PM

Любов 

  Poetry
732 0 4

Любов... любов!
Безкрайна радост от лъжи,
лъжи на хора мрачни, сиви,
изпалнени с ненавист, криеща се в тях.
Лице на клоун ще носиш ти дори,
да можеш любовта си ти да изразиш.
Любов!
Какво е тя?
Нещо маничко и силно...
силно, то, дори човек да победи.
Любов безкрайна и щастлива,
любов, изпалнена с лажи!
На този свят няма любов, има само секс и мили думи...

© Георги Дуков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??