26.02.2013 г., 10:04 ч.

*Любов 25.02.2012 

  Поезия » Любовна
447 0 0

Съзерцавам твоята обвивка.
Допълваме се и се смеем.
Радостта е твоята усмивка.
Вълшебно в любовта живеем.

Щастливи сме, благодариме.
Обичаме се всякак, всеки миг.
Светът на любовта твориме.
Желая те! Аз чувам твоя вик...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??