Feb 26, 2013, 10:04 AM

*Любов 25.02.2012 

  Poetry » Love
450 0 0

Съзерцавам твоята обвивка.
Допълваме се и се смеем.
Радостта е твоята усмивка.
Вълшебно в любовта живеем.

Щастливи сме, благодариме.
Обичаме се всякак, всеки миг.
Светът на любовта твориме.
Желая те! Аз чувам твоя вик...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??