28.07.2007 г., 23:48 ч.

Любов 

  Поезия
716 0 0
Любовта е като бяла,
свободна, лекокрила и весела птичка,
която никога не остарява.
Птичка винаги усмихната,
влюбена и никога самотна.
Птичка свободна,
която лети из широкият свят щастлива.

Любовта е като разцъфнало цвете,
разцъфнала, пробужда се за живот,
живот, пълен с обич и закрила.
Цвете, което никога няма да бъде
скъсано или настъпено,
то винаги ще бъде закриляно,
защото без него няма живот на земята.

Любовта озарява нашия ден.
Тя е като разцъфнало цвете,
което пробужда сърцето от самотата.
Тя е като свободна птичка,
която всеки влюбен притежава в погледа си.

Любовта е съвкупността
от всичко хубаво и ценно на този свят.
А по-ценно от това, да сме влюбени взаимно, няма!

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??