26.02.2008 г., 22:08 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
970 0 3
 

 

 

           Една любов красива,

           придружена от много тъга.

           Една любов, една забрана,

           една любов, забравена в скръбта.

          

           Макар и двама да плачат,

           макар и двама да тъжат,

           сърцето виждам аз през тялото красиво,

           сърцето, но изпълнено с любов горчива.

           Една любов несподелена,

           една любов в забрава ще остане.

© Д------ Д------- Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??