8.11.2007 г., 0:55 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
1000 0 2
Любовта е красивото чувство,
което на всеки в сърцето живей
и рано или късно се пробужда,
душата на човека да огрей!!!


Но след огряната душа,
идва ред и на скръбтта,
защото след всяка мъничка любов,
идва скръб на бавен ход!!!


Любов, ти носиш радост на душите,
но ги нараняваш след това,
любовта се изпарява,
но раната голяма остава дълго след това!!!


Наранените от теб не си признават,
но в сърцата им гори пожар
и рано или късно се предават,
за да те изпитат пак!!!


ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ще те изпита ВСЕКИ,
ЛЮБОВ, ЛЮБОВ бъди проклета ВЕКИ!!!

© Диана Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??