23.02.2011 г., 22:38 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
653 0 2

Едно ангелче ми донесе лъч надежда.

       Лъч надежда като – свежия полъх на вятъра.

                      Нежния аромат на цветята.

                          Красивите цветове на дъгата.

Едно ангелче с душа, чиста като сълза.

        Сърце, искрено като на дете.

                  Любов, истинска като мечта.

Едно ангелче - Гръцко  купидонче с

            разтапяща усмивка.

                           Пленителни очи.

Които открадна сърцето ми...

            В най-красивия плен на

                              ЛЮБОВТА !!!

© Натали Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??