Feb 23, 2011, 10:38 PM

Любов 

  Poetry » Love
645 0 2

Едно ангелче ми донесе лъч надежда.

       Лъч надежда като – свежия полъх на вятъра.

                      Нежния аромат на цветята.

                          Красивите цветове на дъгата.

Едно ангелче с душа, чиста като сълза.

        Сърце, искрено като на дете.

                  Любов, истинска като мечта.

Едно ангелче - Гръцко  купидонче с

            разтапяща усмивка.

                           Пленителни очи.

Които открадна сърцето ми...

            В най-красивия плен на

                              ЛЮБОВТА !!!

© Натали Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??