17.05.2011 г., 21:52 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
612 0 1

Аз не вярвах, че ще се влюбя

толкова силно и до полуда в теб,

но ето, че това се случи.

 

Чувствам те толкова близо до себе си,

но не мога да бъда с теб.

Усещам стъпките ти в тишината,

копнея да те погледна в очите

и да се изгубя в рая с теб.

 

И нещо вътре в мен ме кара

да вярвам в това, че с теб

можем да бъдем заедно.
Казвам си - това е лудост,

но сърцето не ми позволява да те забравя.

Имам нужда от теб, от присъствието ти,

твоята любов.

© Ивелина Драгомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??