16.05.2010 г., 19:27 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
522 0 0

 

Любовта е като слънце,

но трябва да я намериш.

Любовта е като хубав летен ден,

но трябва да я намериш.

Любовта е като благоуханно цвете,

но трябва да я намериш.

Любовта е като песнопойна птичка,

но трябва да я намериш.

Любовта е като хубавата музика,

но трябва да я намериш.

Любовта е като хубав сън,

който все някога свършва!

Любовта е всичко на света!

© Маги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??