Любовта е като слънце,
но трябва да я намериш.
Любовта е като хубав летен ден,
но трябва да я намериш.
Любовта е като благоуханно цвете,
но трябва да я намериш.
Любовта е като песнопойна птичка,
но трябва да я намериш.
Любовта е като хубавата музика,
но трябва да я намериш.
Любовта е като хубав сън,
който все някога свършва!
Любовта е всичко на света!
© Маги All rights reserved.