1.04.2009 г., 12:20 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
543 0 1

 

 

Лекувам раните предишни още
и билка твоя ти ще ми дадеш.
Обичам те в безумните ни нощи,
в мечтите ненадейно като спреш...

Обичам те, когато уморена
с ръцете нежно ме докосваш ти.
В очите ти е цялата вселена -
в любовно тайнство сякаш се върти...

 

 

30.06.2008

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??