Apr 1, 2009, 12:20 PM

Любов 

  Poetry » Love
556 0 1

 

 

Лекувам раните предишни още
и билка твоя ти ще ми дадеш.
Обичам те в безумните ни нощи,
в мечтите ненадейно като спреш...

Обичам те, когато уморена
с ръцете нежно ме докосваш ти.
В очите ти е цялата вселена -
в любовно тайнство сякаш се върти...

 

 

30.06.2008

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??