19.01.2012 г., 15:15 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
1318 0 8

Да ме убиваш с любовта си,
но без нея да съм нищо.
Да ме боли от прямостта ти,
но за мене да си всичко.

Да бягам от теб,
все за последно да те прегръщам.
"Тръгвам, късмет!" -
но пак тук се връщам.

Любовта не носи щастие,
от реалността те откъсва.
С мечтите повлича те
и на парченца те пръсва.

Тя е за смелите,
готови да са "влюбени".
Едни оцеляват,
а други биват погубени.

Е, аз от кои съм, не зная.
Погубваш ме бавно,
но истински влюбена съм,
ще призная..

© Хоуп Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??