Jan 19, 2012, 3:15 PM

Любов 

  Poetry » Love
1287 0 8

Да ме убиваш с любовта си,
но без нея да съм нищо.
Да ме боли от прямостта ти,
но за мене да си всичко.

Да бягам от теб,
все за последно да те прегръщам.
"Тръгвам, късмет!" -
но пак тук се връщам.

Любовта не носи щастие,
от реалността те откъсва.
С мечтите повлича те
и на парченца те пръсва.

Тя е за смелите,
готови да са "влюбени".
Едни оцеляват,
а други биват погубени.

Е, аз от кои съм, не зная.
Погубваш ме бавно,
но истински влюбена съм,
ще призная..

© Хоуп All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??