16.05.2012 г., 16:35 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
837 0 2

Любовта се спуска тихо от клоните

И се замисли „ДАЛИ ПЪК СЕГА“

Точно в момент – в  миг на стонове

Дали да се мушна в тази глава

 

Дали любовта ще измести страстта

Дали да обичаш – ти искаш сега

Или може това да остава в теб

Строго заключен личен секрет

 

Ум и любов две различни слова

Ни карат да правим много неща

Не съвместими – на кое ще се спрем 

От тебе зависи – не гледай във мен

 

Аз бих избрал за мен любовта

Най-прекрасното нещо е тя на света

Чувства препълнени поглед смутен

Нека остана с теб на времето в плен

 

А ти какво реши – мила моя кажи

При теб ли да дойде или там да седи

Да отвори сърцето ти вечно за мен

Или да се изгуби в сивия ден

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??