3.04.2013 г., 14:17 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
917 0 3

Очите ти - извор, море,

любовта ти - дете,

ръцете - тъга,

устните - жадна вода.

Любими мой, ела!

© Йорданка Пешлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??