Apr 3, 2013, 2:17 PM

Любов 

  Poetry » Love
1022 0 3

Очите ти - извор, море,

любовта ти - дете,

ръцете - тъга,

устните - жадна вода.

Любими мой, ела!

© Йорданка Пешлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??