19.05.2015 г., 20:40 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
585 0 0

"Всички са еднакви",

казват те,

но не е така, отричам.

Всеки различно наранява

моето сърце.

 

Обещания напразни

и купища лъжи,

очи пълни с измама,

ръце търсещи тела,

а не души.

 

"Обичам те" ми казват,

но дали е така?

Щом "но" им кажа,

променят своите лица.

 

Любовта измамна

като маска пада,

показват се истинските им лица,

черни и греховни,

търсещи единствено тела.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??