7.02.2006 г., 22:18 ч.

Любов 

  Поезия
935 0 2

 

Правя любов с твоята сянка
и нито за миг не искам да спираме.
Телата, душите, сърцата си сливаме
и път до звездите заедно откриваме.

Твоята кожа до мойта трепери –
сладостен допир в бледа мъгла.
Моите коси буйно разпилени
долавят всяка твоя тиха мечта.

Двама стоим един в друг загледани,
нежно вплели в прегръдка тела.
Тайно надничам дълбоко в сърцето ти,
но сънят ме оставя да търся сама.

© Девора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тайнствено и невероятно красиво!Нека това се превърне в реалност за теб!
  • ООхх много е хубавострахотно
Предложения
: ??:??