Детска невинна усмивка
появила се от една целувка,
целувка от любимото момче,
което е взело най-голямото парче
от малкото ù сърце.
Техните сърца се хванали за ръце
и не танцували хорце,
а танцували танца на Любовта,
която дошла с Пролетта.
Няма малки, няма големи,
всички забравили своите проблеми
и танцували с копнеж,
докато хапвали бонбони с пълнеж.
Момчето ù подарило цветя,
а тя извикала: "Искам с теб да полетя!"...
© Ивалина Иванова Всички права запазени