Любовта не се подчинява на природни закони!
Тя не моли за прошка да бъде разбрана!
Тя взима всичко, дори да не си съгласен!
Тя страда и плаче, и се смее, и се радва!
Тя отрича всичко и на всичко дава смисъл!
Не понася обиди и лъжи не признава!
Любовта съгражда, но може и да разрушава!
Не може да бъде окована във вериги,
но не може да се избяга от нея!
Тя властва, тя притежава и разум, и чувства!
Тя е непрeклонна, но също и щедра!
Дава, но взима, без да пита, да иска разрешение!
Тя е просто чувството, управляващо света!
Няма нищо сложно в нея,
но нещата не винаги са прости!
Това е Тя, ЛЮБОВТА!
© Снежина Айдарова Всички права запазени