7.01.2015 г., 21:50 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
497 1 0

Харесвам с поглед мил да ме поглеждаш

обичам да галиш лицето ми с нежност‚

червено вино с теб да отпивам

в прегръдките твои аз да заспивам.

 

Нашепваш ми думи тихо в нощта

Вечерницата ярко свети на небето‚

докосваш ме най мило с ръце

и караш бързо да бие сърцето.

 

По тялото ми топлина се разлива

сърцето ми от чувства прелива‚

любовта е красива‚ пленява‚ изгаря

като девойка танцуваща върху жарава.

 

Ти си искрите огън в моя живот

ти си ритъмът‚ с който танцувам.

Теб избрах за автор на този роман,

теб избрах да обичам.

© Екатерина Маслинкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??