Харесвам с поглед мил да ме поглеждаш
обичам да галиш лицето ми с нежност‚
червено вино с теб да отпивам
в прегръдките твои аз да заспивам.
Нашепваш ми думи тихо в нощта
Вечерницата ярко свети на небето‚
докосваш ме най мило с ръце
и караш бързо да бие сърцето.
По тялото ми топлина се разлива
сърцето ми от чувства прелива‚
любовта е красива‚ пленява‚ изгаря
като девойка танцуваща върху жарава.
Ти си искрите огън в моя живот
ти си ритъмът‚ с който танцувам.
Теб избрах за автор на този роман,
теб избрах да обичам.
© Екатерина Маслинкова All rights reserved.