9.07.2009 г., 14:53 ч.

любов 

  Поезия » Бели стихове
591 0 1

Любов - истинската дума за това,

че ти си в моята душа!?

Беляза ме за вечни времена, 

във плен на тази красота -

да чакам и да виждам само теб

и винаги да знам, че си до мен,

да имам част от таз усмивка,

да виждам твойте очи,

да чувствам топлината ти,

да бъдеш с мен,

а аз със теб!?...

Това е моята мечта

и нека бъде обща тя!?

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??