25.08.2017 г., 19:59 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
659 2 1

Как любиш и спиш

      до жена,

с която мълчиш

  или ръмжиш.

 

Не обичаш и страдаш,

и пет пари не даваш,

че времето минава,

а любовта ти не остарява.

 

       Тайно мечтаеш и копнееш

как с любимата си миг да преживееш.

       Чакаш този миг с години

     и си мислиш „ще ми мине“.

 

Но любовта ти е толкова голяма, 

че за теб на този свят друга няма

         и не отминава!

© Мариана Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??