26.09.2004 г., 20:58 ч.

Любов 

  Поезия
1721 0 1
Прекрасно чувство се заражда във душата
любовта неописуема ме прави тъй богата
и щастието изведнъж познах,
що е да си влюбен истински разбрах.

Светът аз гледам през розови очила,
усетих пагубната сила на страстта,
която ме кара да тръпна,да живея
и за моето момче все по-силно да копнея.

Огънят на любовта гори в сърцето ми
и нищо на света не може да го угаси
денем ти си мойта светлина,
а през нощта за мене ти си ярката луна.

Каква наслада е за мен това,че ти си моят любим,
когато сме двама това за нас е миг неповторим
и усещам как сърцето бие лудо,
и признавам,че това е просто чудо.

Животът сега за двама ни е отреден
и сякаш той за нас е рай блажен
отдавам се докрай на това чувство непознато
и вярвам,че любовта ни струва много повече от злато.

Силата на любовта изведнъж те връхлита
дали си готов за нея дори не те пита
и в най-силната си светлина блести,
стига да е истинска и при теб до долети.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Stone радвам се,ако наистина ти е харесало написаното от мен.То наистина отразява това,което съм чувствала и преживяла.Написаното от теб ми хареса.
Предложения
: ??:??